Referenties

Cliënten van IBCT waarderen de coachtrajecten (of losse gesprekken) bijzonder goed. Hieronder een aantal referenties, meningen of verhalen van cliënten die een coachtraject volgde bij IBCT.

In verband met de privacy geven we de echte namen niet weer.

man, eind 30, accountant, zakelijk traject 9 sessies

Ik wilde aan mezelf werken, dat wist ik wel. Maar hoe ik dat moest doen wist ik niet. De laatste tijd merkte ik veel uitstelgedrag, vluchtgedrag en ik meed conflicten. Daarnaast waren er een aantal zaken uit het verleden die een negatieve invloed hadden op mijn leven. Vanuit mijn werk werd me aangeraden in gesprek te gaan met Amanda van IBCT.

Tussen mij en Amanda ontstond snel een vertrouwensband en dat vond ik erg prettig. We stelden vlot de coachdoelen en gingen aan de slag. De gesprekken liepen als het ware automatisch. Ik keek naar de gesprekken uit.

De coaching heeft me veel bewuster gemaakt van hoe ik in elkaar zit. Ik kon een aantal zaken uit het verleden beter begrijpen en afronden. Ik herken nu mezelf beter en daardoor ook mijn valkuilen. Ik merk dat ik me tegen mijn valkuilen kan wapenen omdat ik ze zo goed herken.
We behaalden alle doelen en sloten de coaching voldaan af.
Na een periode van 6 maanden kwam ik in een moeilijke periode terecht en was het erg fijn weer te kunnen terugvallen op Amanda. Na een gesprek voelde ik me alweer beter en wist ik wat ik zelf kon doen om weer stabiel te worden.

Ik kijk terug op een traject dat heel anders verliep dan ik had gedacht. Geen psychologenbank met bijbehorende spanning (hoezo vooroordeel). Maar goede gesprekken, fijne oefeningen in een veilig klimaat. Ik geef het coachtraject een 8,5 en zou het anderen zeker aanraden.

man, mid 30 , adviseur, zakelijk traject van 7 sessies

Mijn doelen waren duidelijk. Ik wilde de moeilijkere taken op mijn werk goed oppakken. Ik merkte dat ik die vaak lang liet liggen, excuses verzon, het soms niet aandurfde. Ik kwam daardoor in de problemen maar het lukte me niet het tij te keren.

Tijdens de coaching kwamen er zeer persoonlijke dingen ter sprake. Ze leken soms niet gerelateerd aan het doel. Toch bleek dat steeds wel zo te zijn. Ik dacht eerst: geef me wat tools dan pak ik die op. Maar er bleken onderliggende sturingen te zijn die zorgde dat ik niet deed wat ik moest doen. Dat was heel interessant.

Het coachtraject was nuttig, soms confronterend maar zeer geslaagd.

Vrouw, begin 30, zorgsector, particulier traject van 6 sessies

Ik wist het even niet meer toen de coaching startte. Een vriendin zei me: ga praten, je moet het niet alleen willen doen.Mijn relatie liep niet, ik had een kinderwens en ook nog wilde haren.

Uiteindelijk kreeg ik duidelijk wat echt belangrijk was voor mij. Ik zette alles op een rij. Kon weer keuzes maken en we betrokken zelfs mijn partner in de coaching. Nu, een jaar verder voel ik me goed en ben ik blij dat ik toen de stap heb gezet om Amanda te bellen.

Wat mensen verder zeggen over Amanda als coach:

Ze is een heel attent en een betrokken mens…
Ze kan je heel erg op je gemak stellen, je voelt je gelijk prettig bij haar…
Ze kan verrassende vragen stellen die je echt aan het denken zetten…
Dat positieve is zo fijn..
Op een soepele manier kom je door haar waar je zijn wilt…

Ook weten wat IBCT voor jou kan betekenen! Plan verblijvend een kennismakingsgesprek in! Bel 06-48256566

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *