Waarom voor jou?

Je zit in een fase in je leven waarbij het heel plezierig is er even iemand met je meeloopt, kritisch meekijkt en meedenkt.

Je bent een actief mens en wil graag verder maar even niet weet hoe. Je loopt steeds opnieuw tegen zaken aan die je niet alleen kunt/wilt oppakken.

Coachonderwerpen die veel voorkomen bij clienten van IBCT:

  • Ik heb de afgelopen periode zo hard gewerkt voor mijn baan/gezin en voel dat ik labieler, moe en prikkelbaar ben. Hoe voorkom ik erger? Hoe krijg ik mezelf weer op de rit?
  • Hoe blijf ik als werkende moeder in balans en organiseer ik mijn leven zo dat ik een goede werkneemster ben, een toegewijde moeder, een fijne partner, een gezellige vriendin, een….. etc.
  • Binnen mijn werk wordt er meer en meer verantwoordelijkheid en eigen inbreng gevraagd. En dat terwijl ik, nu ik moeder ben, minder ben gaan werken. Ik wil mezelf wel laten zien en loop tegen een aantal beperkingen aan waar ik aan wil werken.
  • Ik merk dat er onverwerkte bagage in mijn rugzak zit waar ik nu mee aan de slag wil (verdriet, gedrag waar je niet blij mee bent, boosheid, onrusten etc)

Er is een speciaal programma ontwikkeld voor jonge (aanstaande) moeders die weer aan het werk gaan na hun verlof. Kijk hiervoor bij SUCCESMOEDERS

  • Wanneer kies je voor een coach en wanneer kies je voor een vorm van therapie bijv bij een psycholoog?

In het kort richt een coach zich samen me jou op de oplossing van je probleem. Je eigen aandeel daarbij is van groot belang. De coach zal altijd zorgen dat jij aan het werk gaat met je eigen proces.
Een therapeut/psycholoog zal altijd opzoek gaan naar de onderliggende redenen van je probleem. Vaak gaat het ook om specifiek ernstige problemen zoals trauma’s en de zwaardere psychische problemen.

Ook toe aan een coach? Neem dan snel met mij contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *