Hoe werkt de coaching?

Tijdens de coaching zijn we samen bezig om ervoor te zorgen dat jij komt waar je graag heen wilt. Soms vinden we eerst samen uit wat je eigenlijk wilt, waar wil je naartoe? Ik merk vaak dat cliënten goed weten wat ze niet (meer) willen, of wat ze anders willen, maar nog niet altijd duidelijk hebben wat ze wel willen. Ik sta je bij en begeleid je op zo’n manier dat jij zelf weer verder kunt. Je weet (weer) hoe je situaties aanpakt, negatieve emoties een plek geeft én verwerkt, je bent je bewust van jezelf, jouw gedrag en de invloed daarvan. Door nieuwe inzichten en bewustwording kun je vaak grote stappen zetten.

Het is goed om te weten dat de coaching  in de buitenlucht kan plaatsvinden, wandelend in de natuur. Ook skype coaching of coaching op lokatie is mogelijk. Soms; wanneer de situatie daartoe aanleiding geeft, maken we gebruik van mijn gezellige, warme coachkamer. Dit kan zijn omdat je fysiek het niet toelaat een uur te wandelen, omdat de coachruimte de meest fijne en rustige plek is om te coachen maar ook omdat we een oefening gaan doen die prettiger verloopt in een ruimte binnen.

Een coachtraject bij IBCT kent de volgende stappen:

Gratis en vrijblijvende kennismaking (skype)
Bij interesse voor coaching maken we een afspraak voor een kennismakingswandeling of skypesessie van ongeveer een half uur. Tijdens dit contact is het voor mij belangrijk je vragen te horen en de redenen waarom je ervoor kiest een coach te benaderen. Het is voor jou prettig mij te leren kennen en van mij te horen hoe ik denk je te kunnen ondersteunen. We bekijken samen wat de doelstellingen van de coaching zouden moeten zijn.

Start van het coachingtraject
Als ik verwacht je te kunnen helpen dan stel ik je het meest passende IBCT aanbod voor. Daarin neem ik de doelstellingen en de prijs mee. Als jij akkoord gaat starten we zsm met het traject.

Evaluatie

Bij elk traject spreek ik van tevoren af hoe en wanneer (tijdens een zakelijk* traject ook met wie) de evaluatiemomenten gaan plaatsvinden.

Uiteraard houd je na afronding van een traject de mogelijkheid om mij periodiek in te schakelen als een soort apk.

Plan een vrijblijvende kennismaking

 

*Je privacy is uiteraard zeer belangrijk. Vertrouwelijke informatie en gegevens komen niet zonder jouw toestemming bij je werkgever op zijn bureau terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *