Achtergrond

Door mijn verschillende (coach)opleidingen en de rijke ervaringen binnen mijn werk als coach ga ik niet over 1 nacht ijs en is mijn rugzak gevuld met mooie methodes, inzichten en visies.

De basismethode van waaruit ik werk is NLP.
Ik ben opgeleid tot NLP mastercoach en sinds 2012 ben ik officieel gecertificeerd NLP coach. Daarnaast werk ik ook veel vanuit het Systemisch Werken gedachtegoed en zet ik Oplossingsgericht Werken in als dit een goed werkende methode van coaching is op dat moment. Ik volg regelmatig intervisie en trainingen op het gebied van coaching en training. Zo blijf ik werken aan mijn eigen persoonlijk leiderschap en kan ik mijn cliënten zo goed mogelijk ondersteunen in hun proces.

Mijn lijfspreuk is:

“Maak van elke dag je lievelingsdag…”

Wat vroeger was is geweest, wat komen gaat weet je niet.. Er is alleen vandaag, er is alleen NU.. maak er daarom NU altijd het allerbeste van!

Een coachtraject werkt alleen als jij echt vanuit jezelf met mij wilt samenwerken aan jouw doelstelling(en). Daarom is het goed om te ervaren wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. Of je bij mij aan het juist adres bent. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met me in. Dan komen we daar samen snel genoeg achter..

Plan een vrijblijvende kennismaking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *